Uw vrachtwagen 0
€ 0,00
De Blauwe Molen is verkrijgbaar bij IJsselEnergie.

IJsselEnergie BV is dealer voor de Blue Mill™ 


De Blue Mill™ is een stille windturbine. Door zijn goede prijs-prestatie verhouding is de terugverdientermijn op windrijke locaties vergelijkbaar met zonnepanelen. De opbrengst van de molen is afhankelijk van de wind. Dag en nacht kan deze turbine stroom opwekken. Een zonnepaneel levert alleen op de dag energie op. Mede hierdoor is deze turbine complementair aan zonnepanelen.

Deze duurzame turbine kan zowel in de stedelijke omgeving worden geplaatst, alsmede op industrieterreinen. Voor ondernemers zijn er subsidiemogelijkheden en fiscale voordelen te behalen. Bijkomend voordeel is dat u aantoont dat u duurzaam onderneemt. Indien u de turbine in de bedrijfskleuren van de onderneming bestelt kan deze tevens als reclame object fungeren.

Uniek in de wereld

Het gepatenteerde buis-schoep concept is uniek in de wereld. De wind wordt "gevangen" in de buisturbine en levert hierdoor meer rendement op dan de traditionele windturbines. De meeste traditionele wiekenmolens hebben een rendement rond de 40%, onze turbine gaat hier ruimschoots overheen. Dit is gelegen in het feit dat de wind gepakt wordt in de turbine.

Verduurzamen
Omdat de fossiele brandstofbronnen niet onuitputtelijk zijn moeten wij gaan verduurzamen. De Blauwe Molen™ is het toonbeeld van duurzaamheid. Door meer decentraal energie op te wekken zijn wij in de toekomst minder afhankelijk van de grote spelers in de energiemarkt en bieden wij hiermee onze kinderen een schonere toekomst.

Voor vragen neem contact met ons op:

IJsselEnergie B.V.
Veldoven 4 E
8271 RT IJsselmuiden

085 - 30 38 488

Datasheet: Download