Uw vrachtwagen 0
€ 0,00

21% btw terug op uw zonnepanelen is nu (nog) mogelijk voor particulieren!


Een Nederlandse particulier die zonnepanelen op zijn woning heeft laten monteren is in principe ondernemer voor de BTW, indien de energie ook wordt terug geleverd aan het net. De particulier kan daarom de BTW op de aanschaf terug vragen.

De BTW kan bij de Belastingdienst teruggevraagd worden. Daarom dient de nodige correspondentie met de Belastingdienst gevoerd te worden en dienen tijdig aangiften ingediend te worden. Indien dat niet goed wordt gedaan kan de BTW teruggave worden geweigerd of zelfs boetes opgelegd worden. Om er zeker van te zijn dat het goed gebeurt werken wij samen met De Centrale BTW Teruggave. Zij zijn gespecialiseerd hierin, weten precies wat er gedaan moet worden en waar op gelet dient te worden. Zij nemen ook alle handelingen voor de teruggave voor hun rekening. Het formulier voor BTW teruggave kunt u onderaan de tekst vinden en uitprinten.

U kunt ook contact opnemen met De Centrale BTW Teruggave op telefoonnummer 085-48 66 900 of per mail op info@btw-zonnepanelen.nl. Zij zorgen er vervolgens voor dat de BTW teruggave voor u wordt geregeld.

Download hieronder het formulier:


Datasheet: Download