Uw vrachtwagen 0
€ 0,00

SolarNL.nl - Zonnepanelen webshop, is een initiatief van IJsselEnergie B.V.


In de Zonnepanelen webshop SolarNL.nl kun je een compleet zonne-energie-systeem aanschaffen mét fabrieksgarantie. Daarnaast is het mogelijk om losse onderdelen zoals zonnepanelen, omvormers en toebehoren online te bestellen. Er zijn meerdere soorten gecertificeerde A-kwaliteit zonnepanelen verkrijgbaar zoals: AEG, LG, DMEGC en Solarwatt. Alle door SolarNL.nl aangeboden zonnepanelen zijn volledig gecertificeerd volgens de huidige normen en in het bezit van alle gangbare keurmerken en certificaten. De omvormer is het belangrijkste onderdeel in een zonne-energie-systeem: de omvormer vormt de in de zonnepanelen opgewekte gelijkstroom om in bruikbare wisselstroom. SolarNL.nl is specialist in het leveren van zonne-energie-systemen op maat en werkt voor de montagesystemen samen met de Nederlandse fabriek Van der Valk Solar Systemen. Van der Valk is sinds 1963 wereldwijd een begrip op het gebied van innovatieve systemen. Elk zonne-energie-systeem is daardoor gegarandeerd optimaal samengesteld, met maximale kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. 

Bij ons: Scherpe én complete offerte voor een SDE+ Zonnepanelenproject!
Bij ons: Gratis begeleiding van uw SDE+ subsidieaanvraag!
Bij ons: Betaling achteraf is mogelijk!
Bij ons: Bestelling met legplan maken via Valk PV planner!

De ValkPVplanner is nu ook gekoppeld aan de webshop SolarNL.nl en daarmee kun je het geselecteerde montagemateriaal plaatsen in de bestellijst van de webshop.
Met de ValkPVplanner kun je projecten berekenen voor schuine en platte daken. Maak eerst je account aan in het linkermenu en start met je project: Er zijn 3 opties: 1e Satelietkaart via Google maps, voor het intekenen van systemen op bestaande gebouwen, 2e blanco plattegrond, voor het intekenen op nieuwe gebouwen of 3e zonder plattegrond, voor het ontwerpen van systemen zonder gebouw.

Voor vragen over bestellingen neem contact met ons op:

IJsselEnergie B.V.
Burgemeester Van Tuinenplein 14
8265 TJ Kampen

T 085 - 30 38 488

E info@ijsselenergie.nl